سفارش تبلیغ
صبا ویژن

20 تا از بهترین کلیپ های سنتور نوازی بزرگان موسیقی ایران (رایگان

آنچه که در این شبهای بلند زمستان خیلی ها رو دور هم جمع میکنه نواختن موسیقی های مختلف و دوست داشتنی است که باعث میشه افراد لحظات خوشی را با این ملودی های محبوب خوش بگذرانند. ساز سنتور یکی از این موسیقی های دلنواز است . در این مقاله 20 کلیپ از سنتور نوازیهای زیبای بزرگان و استعدادهای موسیقی ایران را برای شما تهیه کرده ایم که برای دانلود رایگان در اختیار شما علاقمندان قرار می دهیم. ما در گردآوری این ویدئوها سعی نموده ایم تا بهترین و کاربردی ترین فیلمها را برای شما تهیه کنیم تا گام کوچکی در درک بهتر شما از نحوه نواختن سنتور برداشته باشیم. امیدواریم که بپسندید و لذت ببرید. 

مقدمه:

آموختن مبانی موسیقی (تئوری و سلفژ) به یادگیری شما کمک می کند. همینطور گوش دادن به موسیقی سنتی و خواندن کتاب های مربوط به موسیقی نیز موثر است. سنتور سازی زهی مضرابی است. وسعت صوتی آن حدود سه اکتاو و جعبه صوتی آن از جنس چوب و به شکل ذوذنقه متساوی الساقین است. این جعبه از دو صفحه ذوذنقه ای که در زیر و روی ساز قرار دارند و چهار کلاف که در نقش دیواره های ساز، صفحه های ذوذنقه ای رو و زیر ساز را به هم متصل می نماید تشکیل می شود. سنتورها انواع مختلفی دارند مانند سالاری، صادقی و علیزاده، موسوی، مدنی و … سنتور به دلیل اینکه از قبل کوک شده است، صدای خوش آیندی از آن ایجاد می شود. بهرحال برای خوب نواختن آن نیاز به تمرین و ممارست دارید.

و اینک به سراغ تصاویر گرفته شده از این فیلمها می رویم که در ادامه می بینید.

این ساز در انواع سنتور نه خرک سُل کوک، نه خرک لا کوک، ده خرک، سنتور باس، سنتور کروماتیک و کروماتیک بم ساخته میشود. سنتور متداول نه خرک سل کوک و لا کوک است. از نوازندگان معروف این ساز می توان از فرامرز پایور، پشنگ کامکار، پرویز مشکاتیان، نادر سینکی، اردوان کامکار نام برد.

جهت تماشای ویدئوها به لینک اصلی زیر رجوع نمایید:

20 تا از بهترین کلیپ های سنتور نوازی بزرگان موسیقی